DANSSTUDIO IN THE MIX

LESROOSTER

Maandag

17:30 - 18.30 No Diggity

18:30 - 19:30 Dancehall

19:30 - 20:30 Hypnotize


Dinsdag

16:00 - 17:00 Hiphop mini's

17:00 - 17:30 Future Kids

17:30 - 18:30 Hiphop jeugd


Proefles

Enthousiast geworden? Kom dan gezellig een dansles bij ons volgen. De lessen worden gegeven in Podium Zuidhaege, op de eerste verdieping in lokaal 1.06. Meld je aan voor een proefles via:

info@inthemixdance.nlWedstrijdteams

In the Mix telt 3 wedstrijdteams. Future Kids, No Diggity en Hypnotize. Het is niet mogelijk om voor de wedstrijdteams een proefles te komen volgen. De enige manier om hier aan deel te nemen is via onze audities die 1x per jaar zijn. Of bij hoge uitzondering kun je hiervoor gevraagd worden. Voor ons jongste wedstrijdteam houden we geen audities. Deze leerlingen selecteren wij zelf in de reguliere lessen.


Hiphop

Deze les bieden we zowel voor onze mini's aan als voor de jeugd. Hiphop is ooit ontstaan in New York. Bij de hiphop les laten we je vooral zien dat dansen ook stoer kan zijn. Het is belangrijk, bij welke dansstijl dan ook, dat je de muziek aan voelt (leuk vindt). Dansen is namelijk veel meer dan bewegen op muziek.


Dancehall

Dancehall komt oorspronkelijk uit Jamaica en is uitgegroeid tot een hele populaire dansstijl. Ook bij deze les is het belangrijk om de muziek aan te voelen (leuk te vinden). Op reggaeton en dancehall muziek worden snelle dansmoves vol energie uitgevoerd, met invloeden uit zowel Jamaica als Afrika. Heel af en toe hebben we een lesje afro dance. Benieuwd naar deze dansen? Kijk dan onder het kopje 'media' naar dancehall of kijk op onze social media.